top of page

vr 16 sep.

|

Virginie Lovelinggebouw (VAC) - Gent

GES-dag 2022

Tijdens deze studiedag laten we experten aan het woord over hoe federaties de sporters kunnen beschermen in deze prestatiemaatschappij. Via praktijkgerichte infosessies willen we de sportsector inspireren om te blijven inzetten op medisch en ethisch verantwoord sporten.

Registration is Closed
See other events
GES-dag 2022

Tijd en locatie

16 sep. 2022 09:30 – 17:00

Virginie Lovelinggebouw (VAC) - Gent, Kon. Fabiolalaan, 9000 Gent, België

Over het evenement

Sporters voelen steeds meer de druk om te presteren i.p.v. te sporten voor hun plezier. Denk maar aan voedingssupplementen, allerlei data van trainingen, focus op gewicht & sportvoeding. Tijdens deze studiedag laten we experten aan het woord over hoe we de sporters kunnen beschermen in deze prestatiemaatschappij. Via praktijkgerichte infosessies willen we de sportsector inspireren om te blijven inzetten op medisch en ethisch verantwoord sporten. 

We starten deze GES-dag met een key note van Jasper Truyens (KICS) en Charlotte van Tuyckom (Howest), gevolgd door panelgesprek waarin verschillende experten (sportsocioloog, sportarts, topsporter, Sportbegeleider, …) zullen participeren.

In de namiddag worden praktijkgerichte infosessies aangeboden die kaderen binnen gezond en ethisch sporten, zoals grensoverschrijdend gedrag en gendergelijkheid, fairplay, doping en zoveel meer.

Ben je bezig met gezond en/of ethisch sporten? Dan mag je deze GES-dag zeker niet missen! Deelname is gratis voor 3 deelnemers per sportfederatie, lokale sportdienst of fitnessclub.  Wil je een extra persoon inschrijven, of kom je niet in opdracht van één van bovenstaande sportorganisaties? Dan betaal je 40 euro.

Accreditatie voor artsen werd aangevraagd en goedkeurd door het RIZIV - enkel voor betalende tickets. 

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Medewerkers sportorganisatie

  € 0,00

  Deelname is gratis voor 3 deelnemers per sportfederatie, lokale sportdienst of fitnessclub

  € 0,00

  Verkoop geëindigd op

 • GES-dag 2022

  € 40,00

  Helaas kunnen we dit congres niet voor iedereen en onbeperkt gratis aanbieden. Wenst u met meer dan 3 medewerkers of gewoon uit interesse toch aan te sluiten? Dan kan u deelnemen met dit ticket.

  € 40,00

  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page