vr 03 dec.

|

Herman Teirlinck - Brussel

GES-dag 2021

Tijdens deze studiedag laten we experten aan het woord over hoe federaties de sporters kunnen beschermen in deze prestatiemaatschappij. Via praktijkgerichte infosessies willen we de sportsector inspireren om te blijven inzetten op medisch en ethisch verantwoord sporten.

Registration is Closed
See other events
GES-dag 2021

Tijd en locatie

03 dec. 2021 09:30 – 16:30

Herman Teirlinck - Brussel, Havenlaan 88, 1000 Brussel, België

Over het evenement

Sporters voelen steeds meer de druk om te presteren i.p.v. te sporten voor hun plezier. Denk maar aan voedingssupplementen, allerlei data van trainingen, focus op gewicht & sportvoeding. Tijdens deze studiedag laten we experten aan het woord over hoe we de sporters kunnen beschermen in deze prestatiemaatschappij. Via praktijkgerichte infosessies willen we de sportsector inspireren om te blijven inzetten op medisch en ethisch verantwoord sporten. 

We starten deze GES-dag met een key note van Jasper Truyens (KICS) en Charlotte van Tuyckom (Howest), gevolgd door panelgesprek waarin verschillende experten (sportsocioloog, sportarts, topsporter, Sportbegeleider, …) zullen participeren.

In de namiddag worden praktijkgerichte infosessies aangeboden die kaderen binnen gezond en ethisch sporten, zoals grensoverschrijdend gedrag en gendergelijkheid, fairplay, doping en zoveel meer.

Ben je bezig met gezond en/of ethisch sporten? Dan mag je deze GES-dag zeker niet missen! Deelname is gratis voor 3 deelnemers per sportfederatiefederatie, lokale sportdienst of fitnessclub.  Wil je een extra persoon inschrijven, of kom je niet in opdracht van één van bovenstaande sportorganisaties? Dan betaal je 40 euro.

Zorg dat je over een geldig covid-safe ticket beschikt!

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Medewerkers sportorganisatie

  € 0,00

  Deelname is gratis voor 3 deelnemers per sportfederatie, lokale sportdienst of fitnessclub

  € 0,00

  0

  € 0,00

 • GES-dag 2021

  € 40,00

  Helaas kunnen we dit congres niet voor iedereen en onbeperkt gratis aanbieden. Wenst u met meer dan 3 medewerkers of gewoon uit interesse toch aan te sluiten? Dan kan u deelnemen met dit ticket.

  € 40,00

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement